POPOLDNEVI Z OČKI IN MAMICAMI – JASLI

Starši jasličnih otrok so takole strnili svoje doživljanje popoldneva očkov in mamic v jaslih:

“Na dnevu za očke sva s sinom preživela lepo popoldne, kjer sem lahko spoznal delček tega kako preživlja vrtčevske dneve. Najrajši mi je pokazal, kako se zabava z aktivnostmi, ki vključujejo vodo in kako že prav spretno slika na platno. Pri tem sva zelo uživala, četudi je za nama ostal nered, ki sva ga nato skrbno pospravila.
Lepo je bilo tudi videti, kako je skupaj z ostalimi otroki sodeloval pri petju in plesu na rožicah.
Vsekakor je bila to prijetna izkušnja in mislim, da se oba že veseliva naslednjega popoldneva z očki.” (očka Otona Ruja)

 

“Druženje z Milo v okolju, kjer preživlja ogromno svojega aktivnega časa je izjemno doživetje. Navdušeno presenečen sem, ko vidim, kaj vse zna, kako vse komunicira in sodeluje s svojimi vrstniki in vzgojiteljicami.
Ta srečanja so mi vedno dragocena izkušnja, ki jo nosim s seboj in mi da možnost dodatnega povezovanja s svojim otrokom.” (očka Mile Č.)

 

“Včeraj smo imeli v Oranžni sobi popoldan z mamicami. Otroci so nas imeli priložnost povabiti v njihov svet in nam pokazati, kaj so njihovi najljubši materiali in v katerih kotičkih radi ustvarjajo. Starši smo lahko dobili dragocen vpogled v tisti del otrokovega življenja, ki včasih ni tako očiten in dostopen. Popoldan smo zaključili v krogu ob svečki in odšli z občutkom, da je našim otrokom v vrtcu zelo lepo. Hvala vzgojiteljicam za čudovito izkušnjo.” (mami Iris)